O používání loga Jumping®

Každý den se dívám na svoji hromadu růžových lepících lístečků, které mi připomínají, co jsem všechno neudělala :-D. Ale dneeees, dnes se cítím na to, že jeden z těch lístečků vyhodim.
Mám na něm napsáno “Blog o používání loga Jumping”.

pozitiv_CMYK

Takže, zkusím to jemně a ze široka. Logo Jumping všichni asi znáte.
Nápis Jumping® a nad ním je panáček v kolečku. No, tak tohle slýchám často.
Ve skutečnosti to je nápis Jumping a NAD MĚKKÝM -I- JE TEČKA :-D, a v té tečce je panáček :-D. Nic víc, nic míň :-)

Není to úplně nejšťastnější, vííím.. ale logo je už pěkných pár let, je registrované snad v půlce světa a je v podvědomí ve světě fitness. Takže ho měnit opravdu nehodláme.

 

Ano, četli jste dobře, logo je registrované, tj. je to “ochranná známka”.
To znamená, že není úplně košér, když si logo stáhnete a tisknete ho hlava nehlava na různé předměty a ty potom prodáváte. My zavíráme oči, až je máme protlačené do hlavy, ale někdy už je to fakt moc.

Vemte si to z druhé stany… Stáhnete logo “NIKE” a natisknete ho na trička a pak je vesele prodáváte?? Myslím, aspoň doufám, že na opověď bych nemusela čekat :-D. No, tak asi tak.  Takže holky, kluci, prosím…
Jen pro upřesnění, máme registrovaného i toho “panáčka” a máme dokonce registrovaného i toho “panáčka i s tečkou” :-*.

 

Stojí to hromadu času, úsilí i peněz.. Stojí to hodně nervů a stojí to odřená chodidla, jak všem těm hopinkám topinkám, které slušně řečeno “inspirujeme”, prošlapáváme cestu.. Tak aspoň vy, co jste se rozhodli pro Jumping, pro Jumping, který je tu od roku 2001, prosím, respektujte toto logo a nijak ho “nerozebírejte”, neposouvejte tečku nad “M” ani nad “P” :-D, netiskněte ho na oblečení, atd.

 

Když budete něco potřebovat, nebo chtít.. pište, pište, pište.. vždycky jsme to spolu nějak vymysleli, nebo ne? :-)

S láskou, Jana :-*

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz