Jakou trampolínu domů?

V nabídce máme celou řadu trampolín a teoreticky každá z nich by se hodila do Vaší domácnosti. 
Nicméně, většina z nás stejně řeší tyto dva důležité body: 

1.  když budu hopsat u televize, abych nemusela vyklidit celý obývák
2.  kam jí rychle uklidit před návštěvou 

Takže moje doporučení: 
Čtěte Vy, co řešíte prostor v bytě:
- doporučuji Vám trampolínu EXCELLENT.
Trampolína na doma

V průměru je o 16cm menší než trampolína Standard a o tom to teď asi je. Druhá výhoda je servis trampolíny, kdy výplet je k rámu uchycen 42 kusy samostatných gumolanek. Což oceníte při případném servisu, kdy nemusíte kupovat a „namotávat" celé jedno dlouhé gumolano. 

Trampolína je zajímavá tím, že Vám domů dorazí složená v krabici. Možná už méně veselé je, že pak přijde fáze s akumulátorovkou či imbusem a trampolínu si složíte sami. Z mé zkušenosti - není to nic složitého. Součástí balení je samozřejmě návod :-). Nebo si smontování trampolíny můžete dát jako párovou terapii :-D.

Další výhoda je, že v případě, že jí budete chtít na léto třeba převézt na chatu, odmontujete jí nožičky a jako velkou „pizzu" jí naložíte téměř do každého auta. Jen upozorňuji, nožičky nejsou stavěné na to, aby se demontovaly každý den. Trampolína je vysoká celkem 25cm, tak už teď si můžete vyměřit prostor pro její skladování. Náš tip je klasicky za skříň, nebo pod postel... :-) 

A teď možnost pro Vás, co neřešíte prostor a chcete prostě trampolínu a nic víc už nedělat:
- pro Vás jednoznačně trampolína STANDARD. 
Trampolína na doma

Je to léty ověřená klasika, naše vlajková loď mezi trampolínami. Pevný rám, jedno dlouhé gumolano. Doskočná plocha o je 16cm větší než u trampolíny Excellent, což ocení především začátečníci, jelikož jejich „taneční prostor" je prostě větší. Trampolína Vám dorazí jako jeden velký balík. Vypadá to, jak zabalené kolo od traktoru - doporučuji poslat přímo domů, jelikož jí jen tak nepřevezete, pokud tedy nemáte dodávku :-D. Ale: po rozbalení jen zasunete opěrná madlo, pustíte si k tomu náš youtube kanál a okamžitě můžete začít skákat. 

V případě servisu musíte vyměnit celý kus gumolana, ale troufnu si říct, že při správném zacházení s trampolínou, žádný sevis nebude potřeba. Výška trampolíny je také 25cm, stejně jako u trampolíny Excellent, takže před návštěvou také můžete plynule zasunout pod postel :-D 

Snad Vám můj mini návod, jak vybrat domů tu nej trampolínu, pomohl... a klidně nám dejte zpětnou vazbu.
Budu se těšit...

s láskou, Jana 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz