Vážení zákazníci, kvůli mimořádně vysokému počtu objednávek trampolín, se může doručení vašich balíčků prodloužit až o 1-2 týdny. Netýká se fashionu a příslušenství. Děkujeme za pochopení!

Proč šestihran?

Proč šestihran?

Dnes, když se rozhlédnete po nabídce trampolín, hodně často narazíte na šestihrany. To se asi shodneme.

Tento tvar trampolíny si na trhu obhájil své místo. A podle mě absolutně právem!

Kde se ale šestihranný tvar trampolíny vzal???

Všichni již určitě víte, že Jumping® jsme vymysleli v roce 2001. V tomto roce jsme odstartovali Jumping® na kulatých trampolínách. Jiný tvar v podstatě na trhu ani nebyl. A nebyl dlouho. V podstatě až do roku 2011 :-), kdy na svět přišla ŠESTIHRANNÁ TRAMPOLÍNA. Troufnu si tvrdit, že jsme s tímto průlomovým tvarem přišli my.

Těch 10 let, praxe s Jumpingem nám dalo dostatek zkušeností na to, abychom zjistili, co Jumping a Jumping klient vlastně chce a potřebuje.

Jednou takhle stojíme na prašné cestě u garáže a mluvíme, jak jinak, než o Jumpingu. Kreslíme si nohou do prašné cesty různé tvary a pak přichází ta průlomová myšlenka: “KRUH JE PŘECE ZBYTEČNÝ. CO UDĚLAT ŠESTIHRAN?!” Nejvíce cviků je do stran. Do odskoků. Zde potřebujeme největší prostor.

A opět se dostavuje ten pocit nadšení. Lásky. Vítězství. Znáte ten vnitřní pocit, když víte, že ta myšlenka, ten nápad je prostě ONO.”

4 je málo, 8 je moc, tak čauki mňauki, Jana :-*

sestihran_cut

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz