Jsou 3 týdny času dost nebo málo?

Jsou 3 týdny času dost nebo málo? 

Jdu do toho. Pondělí, 3. 6. a já začínám výzvu sama se sebou. 

Cíl je zjistit a vlastně i dokázat, že “začít” není nikdy pozdě. 

3 týdny proměny. 3 týdny tréninků, hlídání stravy, 3 týdny dodržování pitného režimu, 3 týdny omezení mého oblíbeného vína.

 

Už dnes jsem měla mít v 11:00 trénink se svým osobním trenérem Petrem. Ale… Jooo, už to vypadá, že to začíná, ale, ale, ale :-) Ono to ale je tentokrát fakt, ale fakt oprávněné, jelikož jsem v sobotu běžela půlmaraton. No vlastně ještě půlku z půlmaratonu. S mojí drahou Zlatkou jsme se hecly a šly do toho spolu. Běžely jsme tzv. 2run 10 + 11 km. Zlatka 10 km, já “zbylých” 11,0975km :-). 

Byl to super zážitek, běželo se skvěle. Můj čas 1:07 hodiny - žádné velké výkony, ale hlavní je to dát celé a jít domu po svých :-). Ještě včera jsem se cítila skvěle. Ale v noci jsem se málem neotočila na posteli. Sotva chodím. Sotva lezu. Hrůůůza :-). Takže trénink dnes ruším… ale od zítra vám říkám, to budou chlupy lítat :-D

 5cf901b2ae2b95cf901b26d54a5cf901b275c71

V plánu mám: jumping, posilovnu, běh, plavání, nějaké ty brusle na relaxaci. Budu chodit hodně pěšky. Dopřeji si masáže. 

A jak víte, 2/3 úspěchu tvoří strava. Ano. To vím taky a dobře. Ale, tak jak lehce to zní, tak se hůř dělá. Já tak ráda jím. Já tak ráda víno. Já tak ráda pivo. Já tak ráda cappuccino. Ach jo. 

Nene, přísná na sebe budu. 

Takže, zkusím být co nejdůslednější, ale nebudu to přehánět. Ukážu vám tyto 3 týdny v režimu, který se dá vydržet, který se dá běžně zvládnout a co víc: se kterým se dá prostě žit, abyste si svojí proměnu i dále udrželi a makali na ní dál a dál. 

 

Tak jo, jdeme do toho. U sebe na Instagramu @jana_jumpingfitness budu zveřejňovat svůj den, jídlo, pití, tréninky… ale i prohřešky. 

Prostě jdu s kůží na trh.

 

Důležité je se z toho nepos… :-).

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz