Jak najít motivaci k tréninku

Jak najít motivaci k tréninku

Najít mnohdy motivaci k tréninku není snadné. Po celém dni v práci se doma přesvědčit ke sportovní aktivitě chce silnou vůli. Často nám píšete, že Vás  nejvíce motivují naše instruktážní videa. A to jsme rádi! Budeme v tom pokračovat. Ale aby Vás motivace nepřešla, protože víme jak je těžké si ji udržet, máme pro Vás několik triků jak začít s jumpingem a vydržet.


Nezapomínejte, proč jste začali.

Je velmi důležité pamatovat na to, proč jste s jumpingem začali. Jaký je Váš záměr a proč to děláte. Určete si pro začátek měřitelný cíl a za ním si jděte. Až ho dosáhnete, budete fitness jumping tak milovat, že už jen tak nepřestanete. 

Dívejte se na jumping spíše jako na nový směr a začátek. Tento sport Vám může odstartovat nový životní styl a může být součástí Vašeho života. A když ne, získáte alespoň nové přátelé, které se kolem tohoto sportu točí. 

 IMG_3929 cut (1)

Všeho s mírou

Hned při prvním tréninku budete jistě plní nadšení a euforie. Skákání na trampolíně však není lehká aktivita jak by se na první pohled mohlo zdát. Jak se říká, nepřepalte začátek. Střídejte cviky z našich videí s odpočinkem a nezapomeňte na důkladné protažení po konci tréninku.

Postupně můžete na svém výkonu sledovat pokroky a z každého dalšího tréninku budete mít o to větší radost.

 

Nebuďte na to sami

Jestli se pořád vymlouváte, že nemáte čas, domluvte se s kamarádem nebo kamarádkou, že si dáte trénink spolu. Určete přesně daný čas a ten prostě nemůžete zrušit. Ať se jedná o návštěvu skupinové lekce nebo trénink doma. Dodržte to.

Pokud nikoho takového nemáte, tak se domluvte s někým, kdo s vámi sice nebude trénovat, ale dohlédne na to, že nepřestanete. Například člen rodiny.

Na druhou stranu je normální, že se vám občas nechce nebo vás to občas nebaví a nemá cenu to lámat přes koleno. Skákání Vás musí bavit. 

 

Přihlaste se na Jumping® Fitness víkend

Možná ta nejlepší a nejúspěšnější motivace ze všech. Přihlaste se na některý z našich Jumping® Fitness víkendů a užijte si s námi několik dní plných zábavy, jumpingu a hlavně zážitků. Už jen samotná registrace Vás vybudí, abyste se začali více snažit, skákat pravidelně a efektivně. Ale nemusíte mít strach, my Vás nebudeme trápit. Přesvědčit se můžete na videu z poslední akce. 

 

Užívejte si to.

Není to jen o skákání na trampolíně, najděte si prostě takový sport, který vás bude bavit. Třeba pro vás jumping fitness vážně není to pravé ořechové. Když najdete sport, který si zamiluje, jednoduše se stane pravidelnou součástí vašeho života a to je důležité.

IMG_3929 cut (2)

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz